NEA

Εντός του έτους η Porsche Cayenne Coupe Hybrid

Σε μία συνέντευξη τύπου, στην Αυστρία, ένα από τα στελέχη της φίρμας αποκάλυψε ότι εντός του έτους θα πρέπει να περιμένουμε την υβριδική έκδοση της Cayenne Coupe.

Αυτό ήταν μέρος μίας συνολικότερης τοποθέτησης, που έλεγε πως η Porsche σκοπεύει να αναπτύξει σταδιακά τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου. Μέχρι στιγμής, η Cayenne Coupe έρχεται σε τρεις εκδόσεις, τη βασική, V6, των 335 ίππων, την S των 434 ίππων, με κινητήρα V8 και την Turbo, των 541 ίππων.

Η αρχική -και πιο λογική- υπόθεση είναι πως η υβριδική Cayenne Coupe θα φέρει το ίδιο σύνολο με την Cayenne E-Hybrid, οπότε θα αποδίδει 455 ίππους και 699 Nm ροπής. Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η Porsche να μας διαψεύσει. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο σαλόνι της Σαγκάης άφησε να εννοηθεί ότι αναμένεται να δούμε και μια ισχυρότερη υβριδική εκδοχή, Turbo S E-Hybrid, η οποία θα προσφέρεται τόσο στις Cayenne, όσο και στις Cayenne Coupe. Κρίνοντας από την αντίστοιχη Panamera, σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για ένα σύνολο με ισχύ τουλάχιστον 680 ίππων και 850 Nm.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!