NEA

Ξεκινούν οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό Honda e

Οι κάτοικοι συγκεκριμένων χωρών της Ευρώπης έχουν πλέον τη δυνατότητα να παραγγείλουν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας το νέο ηλεκτρικό όχημα της Honda.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Νορβηγίας. Εκεί προσφέρεται η δυνατότητα, σε όποιον επιθυμεί, να εισέλθει στη σχετική φόρμα και να δηλώσει ενδιαφέρον για το e, καταθέτοντας ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τα 1.000 ευρώ. Όσο για το χρόνο αναμονής, αγγίζει το έτος, αφού οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020.

Οπτικά, το Honda e διαθέτει ορισμένα ρετρό στοιχεία που θυμίζουν κάτι από το παρελθόν της φίρμας, ταυτόχρονα όμως κανείς δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει αδιάφορο ή ξεπερασμένο. Κάθε άλλο, μάλιστα. Σαν αυτοκίνητο πόλης θα προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας ταχυφορτιστή θα μπορεί να ανακτήσει το 80% της συνολικής χωρητικότητας του συσσωρευτή σε μόλις 30 λεπτά.

Η Honda αναφέρει ότι ήδη έχει δεχτεί περισσότερες από 25.000 αιτήσεις ενδιαφέροντος για αυτό το μοντέλο, από τη στιγμή που εμφανίστηκε ως πρωτότυπο, στην έκθεση της Γενεύης. Δηλώνει μάλιστα ότι θα διαθέτει αυτή τη δυναμική των οχημάτων της φίρμας, φροντίζοντας, δε, η κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω και όχι στον μπροστινό άξονα. Κατά τα άλλα, αξίζει να αναφερθούμε στη δέσμευση των Ιαπώνων, μέχρι το 2025 να προσφέρουν στην Ευρώπη αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα. Κάτι που δείχνει αρκετά μεγάλο για στοίχημα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!