ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν αρκεί η τεχνολογία, χρειάζεται και τύχη…

Τα δύο κομμάτια που βλέπετε ήταν κάποτε ενωμένα, σε ένα όχημα… Από ένα τόσο βίαιο ατύχημα θα περίμενε κανείς τα χειρότερα. Και όμως, ο οδηγός τη γλίτωσε με μικρά τραύματα!

Τα συγκεκριμένα συντρίμμια ανήκουν σε ένα Αudi Q7. Ιδιαίτερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη δεν υπάρχουν, πέραν του ότι ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και κατέληξε να χτυπήσει με το πλάι του αυτοκινήτου σε ένα στύλο. Το αν η υπαιτιότητά είναι δική του ή κάποιος άλλος τον χτύπησε πριν, δεν το γνωρίζουμε, μικρή όμως σημασία έχει. Το σίγουρο είναι ότι ο τύπος πρέπει να είχε αναπτύξει ικανή ταχύτητα πριν την πρόσκρουση. Και το ακόμα πιο σίγουρο, είναι ότι είχε άγιο…

Το περιστατικό αυτό έγινε στην Ρωσία. Είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να κοπεί ένα αυτοκίνητο στα δύο, με τέτοιο τρόπο. Συνήθως κάτι τέτοια βλέπουμε σε κεντρομήχανα supercars. Και όμως, παρά τις δυνάμεις που αναπτύχθηκαν κατά την πρόσκρουση, τα 2 μέρη του αυτοκινήτου δείχνουν να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Σώζοντας, σε ένα βαθμό, τον τυχερό οδηγό.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!