NEA

Το «αντίο» της BMW στον CEO της Mercedes-Benz! [vid]

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Dieter Zetsche είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος. Γι’ αυτό και η BMW θέλησε να τιμήσει την αποχώρησή του, με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Αξιοποιώντας διακριτικά μία «κόντρα» που κρατάει δεκαετίες, η μεγάλη αντίζηλος της Mercedes-Benz επεφύλασσε ένα όμορφο αντίο, για την τελευταία ημέρα του Dieter Zetsche στο γραφείο. Ένα μικρό video, τη στιγμή της αποχώρησης. Η συγκίνηση, το χειροκρότημα, οι τελευταίες στιγμές ενός από τους καλύτερους μάνατζερ που πέρασαν ποτέ από το χώρο του αυτοκινήτου.

Και μετά, στο σπίτι. Μόνος πια, χωρίς να υπόκειται σε περιορισμούς και πρέπει, ο άλλοτε κραταιός άνδρας της Mercedes-Benz ανοίγει το γκαράζ και επιλέγει να πάει μία βόλτα με τη BMW i8 του! Η κίνηση της BMW να τιμήσει τον Dieter Zetsche αξίζει συγχαρητήρια. Περισσότερα όμως αξίζει ο ίδιος, ο οποίος διηύθυνε με σοφία μία τεράστια εταιρία και ποτέ δεν έχασε την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!