NEA

Στο εσωτερικό του νέου κόμπακτ SUV της Kia

Η ΚΙΑ ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ένα μικρό SUV τις πρώτες εικόνες του οποίου έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες.

Τώρα επανέρχεται με ένα νέο teaser το οποίο αφορά το ταμπλό του αυτοκινήτου, με μερικά σχέδια που δείχνουν την αισθητική προσέγγιση της  κορεάτικης εταιρίας στο νέο της μοντέλο. Όπως βλέπουμε δεν έχει κάποιες ακραίες σχεδιαστικές προσεγγίσεις ακολουθώντας την λογική ενός παγκόσμιου προϊόντος που πρέπει να αρέσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που εντοπίζουμε είναι η μεγάλη οθόνη των 10,25 ιντσών που “αιωρείται” πάνω από την κεντρική κονσόλα.

Η έκδοση που βλέπουμε στις εικόνες είναι μάλλον κάποια από αυτές με τον υψηλότερο εξοπλισμό, καθώς υπάρχει όπως φαίνεται και adaptive cruise control. Από τα άλλα στοιχεία που μπορούμε να εντοπίσουμε είναι ότι διαθέτει αυτόματο κιβώτιο το οποίο συνδυάζεται με κάποιον βενζινοκινητήρα αν κρίνουμε από το μέγιστο αριθμό στροφών στο στροφόμετρο. Εντοπίζουμε επίσης ηλεκτρικό χειρόφρενο, αυτόματο κλιματισμό και μια σειρά από κουμπιά κάτω από την οθόνη που προφανώς δίνουν άμεση πρόσβαση στον χρήστη σε συχνές λειτουργίες.

Υπάρχουν επίσης αρκετά κουμπιά γύρω από τον επιλογέα των ταχυτήτων που αφορούν διάφορες λειτουργίες (τα θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, το start/stop, κ.λπ,) ενώ υπάρχει και ένα κουμπί που μάλλον δείχνει την δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού. Το νέο μικρό KIA θα βγει πρώτα στην αγορά της Κορέας ενώ προς τα τέλη της χρονιάς θα έρθει και στις αγορές της Ευρώπης, παίρνοντας θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών SUV κάτω από του υπάρχον Stonic.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!