NEA

Ανανέωση για την BMW X1 με υβριδική έκδοση

H γερμανική εταιρία ανανεώνει την X1 που αποκτά φρέσκια σχεδίαση και μία PHEV έκδοση με 50 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Η BMW παίζει φουλ επίθεση τις τελευταίες μέρες αφού λίγο μετά την αποκάλυψη της νέας Σειράς 1 αποκαλύπτει (περίπου στο μέσο της εμπορικής της πορείας) την X1. Η οποία περνά από ένα facelift και ξεχωρίζει από τα επανασχεδιασμένα σημεία της (προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα κ.α.) καθώς και από την μεγαλύτερη μάσκα.

Παράλληλα αποκτά μεγαλύτερες απολήξεις στο πίσω μέρος (από 70 στα 90 χλστ.) με τις M Sport παραλλαγές να τονίζουν το αμάξωμα με χαμήλωμα κατά 10 χλστ. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και αφορούν στις λεπτομέρειες και στα σημεία με νέα υλικά και επενδύσεις. Οι οθόνες 6,5, 8,8 και 10,25 παραμένουν ως είχε.

Στην γκάμα των υπαρχόντων κινητήρων προστίθεται η υβριδική plug-in έκδοση xDrive25e που θα διατίθεται από του χρόνου. Συνδυάζει έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 125 ίππων στον μπροστινό άξονα με έναν ηλεκτροκινητήρα 94 ίππων που κινεί τους πίσω τροχούς και υπό συγκεκριμένες συνθήκες προσφέρει τετρακίνηση. Η μπαταρία 9,7 kWh προσφέρει αυτονομία περίπου 50 χλμ. Η ανανεωμένη BMW X1 θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαίκές αγορές από αυτό το καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!