NEA

Σπορ πακέτο M-Performance για την BMW M135i xDrive

Λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας γενιάς της Σειράς 1 και της top δίλιτρης έκδοσης με τα 306 άλογα η BMW αποκαλύπτει το πακέτο M-Performance

To εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει διάφορες αισθητικές κυρίως βελτιώσεις αλλά και σημαντικές αναβαθμίσεις στα σημεία. Όπως στα νέα μεγαλύτερα φρένα του M-Performance, με μπροστά τετραπίστονες κόκκινες αλουμινένιες δαγκάνες και πίσω επίσης αεριζόμενες μονοπίστονες δαγκάνες. Το σετ περιλαμβάνει νέες αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς 18’’ & 19’’ σε ματ ή διχρωμία, με προσαρμογή για ευκολότερη τοποθέτηση χιοναλυσίδων (κάτι που ενδιαφέρει κυρίως του Βόρειό-Ευρωπαίους).

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι M-Performance με αλκαντάρα, paddles από κάρμπον, σπέσιαλ επιλογέας για το αυτόματο κιβώτιο, ειδικά σπορ καθίσματα κ.α. Το αμάξωμα ξεχωρίζει από σπορ στοιχεία όπως είναι οι μαύρες πλαϊνές επενδύσεις, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, όπως τα καλύμματα των καθρεπτών και ο διαχύτης στο πίσω μέρος. Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα για βέλτιστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!