NEA

Πρώτη γεύση από το νέο XCeed, το CUV της Kia!

Μπορεί η επίσημη και πλήρης αποκάλυψη του νέου XCeed, που η Kia χαρακτηρίζει ως CUV -Crossover Utiity Vehicle- να έχει προγραμματιστεί για την 26η Ιουνίου αλλά η Κορεάτικη εταιρεία έδωσε ήδη μια φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Στην οποία απεικονίζεται ένα αμάξωμα με έντονα στοιχεία κουπέ αλλά και off road, όπως είναι η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά. Το XCeed, που πιστώνεται στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume, Αντιπροέδρου Σχεδιασμού για την Kia Motors Ευρώπης, φιλοδοξεί να αποτελέσει πάντα σύμφωνα με την Kia, μια σπορ εναλλακτική επιλογή στα παραδοσιακά μεγαλύτερα SUV.

Σε αυτό θα το βοηθήσει η πιο συναισθηματική και δυναμική σχεδίαση, καθώς και η σπορ αίσθηση σε σχέση με τα τελευταία, ενώ αντίθετα οι χώροι στο εσωτερικό του, τόσο για επιβάτες όσο και για αποσκευές, δεν θα υπολείπονται συγκριτικά με αυτά. Σε σχέση με τα συμβατικά hatchback θα είναι αισθητά πιο άνετοι, ενώ και η θέση οδήγησης θα είναι πιο ψηλή. Η γκάμα των κινητήρων του θα είναι αντίστοιχη με αυτή του Ceed.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Emilio Herrera, Διευθύνοντα Συμβούλου της Kia Motors Europe, ο οποίος είπε: «Ο σπορ σχεδιασμός και ο χαρακτήρας του νέου Kia XCeed CUV το καθιστούν πιο επιθυμητό από πολλά ψηλότερα και μεγαλύτερα SUV. Τα προσφέρει χωρίς υποχωρήσεις και  συμβιβασμούς στην ευελιξία, συνδυάζοντας  την  έξυπνη διαχείριση της καμπίνας  και του αποθηκευτικού χώρου ενός SUV σε ένα πιο σπορ αμάξωμα με πιο συμπαγή άποψη».

upd με leaked φωτογραφίες

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!