NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Hello Light: Ένα πολύ έξυπνο βίντεο για την ηλεκτροκίνηση από την VW [vid]

Σε ένα έξυπνο βίντεο που περνά διάφορα μηνύματα η Volkswagen απολογείται για την ζαβολιά της και την ταλαιπωρία που έφερε σε χιλιάδες πελάτες της.

Στο παρακάτω σποτάκι θα δείτε έναν μηχανικό της εταιρίας να ζει και να σχεδιάζει σε ένα δυσοίωνο ημίφως, χωρίς να καταλήγει πουθενά. Ξαφνικά από κάπου μπαίνει “φως” και ξεκινώντας από τις ρίζες της εταιρίας στο πλάνο εμφανίζεται η ηλεκτρική νέα εποχή, μέσω του I.D. Buzz.

Η εικόνα της Volkswagen στις ΗΠΑ έχει κλονιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και το μικρό αυτό βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας της εταιρίας για να βελτιώσει την εικόνα της. Έως το 2028 ο γερμανικός όμιλος ετοιμάζει μία τεράστια επένδυση 50 δισεκατομμυρίων για την αμερικανική αγορά και παγκοσμίως σχεδιάζει πάνω από 70 νέα ηλεκτρικά μοντέλα.


Πάντως οι κακές γλώσσες συνεχίζουν να λένε πως η τεράστια προώθηση της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση είναι και μια πολύ έξυπνη κίνηση για να ξεχαστεί η υπόθεση του περιβόητου Dieselgate. Μάλιστα η εταιρία ετοιμάζει και νέο logo (θάβοντας Drive Clean) που θα λέγεται «Drive Bigger». Παράλληλα η εταιρία έχει ως στόχο να μειώσει το αποτύπωμά CO2 κατά 30% μέχρι το 2025.

Αναμφίβολα το περιβόητο σκάνδαλο με το Dieselgate είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Πέρα όμως από την ζαβολιά του αιώνα υπάρχει και ένα θετικό στην όλη υπόθεση: την αλλαγή κατεύθυνσης κυρίως της Ευρώπης προς την ηλεκτροκίνηση. Πάντως, το επικό «Sound of Silence» των Simon and Garfunkel λέει πολλά από μόνο του…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!