NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το χλοοκοπτικό της Honda πιάνει έως 243 χλμ./ώρα [vid]

Αυτό το χλοοκοπτικό μπορεί άνετα να κάνει τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους να κοκκινίσουν από την ντροπή τους!

«Θερίζει» το Honda Mean Mower αφού κατάφερε να σημειώσει μια απίστευτη επίδοση επιταχύνοντας από στάση στα 160 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 6,285 δευτερόλεπτα! Το ρεκόρ καταγράφηκε σε πίσω λίγο έξω από την Δρέσδη (στο Dekra Lausitzring) με οδηγό την Jess Hawkins που διαπρέπει μεταξύ άλλων σε αγώνες καρτ.

Το Mean Mower V2 έχει ένα χιλιάρη μοτέρ από την CBR1000R Fireblade SP με 200 άλογα στις 13.000 σ.α.λ. Το στεγνό βάρος του χλοοκοπτικού (μαζί με τις δύο μπαταρίες για το κοπτικό του) είναι στα 69,1 κιλά παρουσιάζοντας καλύτερα αναλογία ισχύος/ κιλών ακόμη κα από μία Chiron!

Μάλιστα καταγράφηκε και η καλύτερη επίδοση για τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 3,08 δλ. με την τελική να φτάνει τα 243 χλμ./ώρα! Αξίζει να σημειωθεί πως η μανία της Honda με τα ρεκόρ χλοοκοπτικού ξεκινά από το 2014.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!