NEA

Αυτό είναι το νέο Renault Captur!

Το νέο Captur θα παρουσιαστεί στις επόμενες μέρες και εδώ βλέπετε την πρώτη εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Αν και πρόκειται για μια φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης γίνεται αντιληπτό πως στην Renault ακολουθούν την συνταγή του «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι, όπως και την περίπτωση του νέου Clio, έτσι και στο νέο Captur διατηρείται το βασικό σχήμα και εξελίσσεται με μια πιο σύγχρονη σχεδίαση με δανεικά στοιχεία από το Megane, π.χ. τα φωτιστικά σώματα, την πιο έντονη μάσκα με νέα γρίλια, τους διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες και τη νέα τοποθέτηση των προβολέων ομίχλης.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν φωτογραφίες αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία του ποιοτικού ταμπλό του Clio. Άλλωστε και το Captur βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B και θα χρησιμοποιεί τα ίδια μοτέρ στα 1,0 και 1,3 λίτρα βενζίνης καθώς και τον 1,5 πετρελαίου.

Επίσης θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση με μπαταρία των 9,8 kWh και ηλεκτρική αυτονομία στα 50 χιλιόμετρα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία mild υβριδική έκδοση (MHEV με ιμάντα και ηλεκτρικό μοτέρ μίζας) με τον 1.5 BluedCi και βέβαια η γκάμα των μοτέρ που ήδη γνωρίζουμε ότι θα εξοπλίζει το Clio. Μέχρι τα νεότερα στοιχεία να πούμε πως το Clio αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά και το Captur προς τα τέλη του έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!