ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η McLaren Senna στο Forza Horizon 4 Lego expansion [vid]

Για τους φίλους του gaming και των εξομοιωτών οδήγησης, το Forza Horizon 4 ετοίμασε ένα πολύ ενδιαφέρον expansion.

Όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο θα θυμούνται πιθανά ότι στην προηγούμενη γενιά του δημοφιλούς παιχνιδιού Forza Horizon 3 υπήρξε ένα expansion αφιερωμένο στα hot wheels. Αυτό, προφανώς, τα πήγε αρκετά καλά, βάζοντας ιδέες στους δημιουργούς του παιχνιδιού για τη συνέχεια. Κάπως έτσι, το νέο expansion του Forza Horizon 4 αφορά στα Lego και, μεταξύ άλλων, έχει προσθέσει μία McLaren Senna.

Ένα ολόκληρο σκηνικό από τα γνωστά τουβλάκια δένει με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Παλιά Mini, νταλίκες και άλλα οχήματα αγωνίζονται σε πίστες, περνάνε μέσα από χωράφια και καταστρέφουν εμπόδια. Ο χρήστης μπορεί να επισκεφτεί μία ολόκληρη πόλη από Lego, να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και, φυσικά, να οδηγήσει τη McLaren Senna Lego, ο χειρισμός της οποίας είναι προσεκτικά μελετημένος ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τώρα για το παιχνίδι, μέσα από τα challenges και τους αγώνες ο χρήστης κερδίζει τουβλάκια. Στόχος είναι να χτίσει το δικό του κόσμο Lego. Ξεκινάει αρχικά με το δικό του, κλασικό, πράσινο δάπεδο και συνεχίζει. Κερδίζοντας 200 τουβλάκια Lego, μπορεί να χτίσει ένα μικρό σπίτι. Στα 400 τουβλάκια ξεκλειδώνει μία Lego Ferrari F40 και ούτω καθεξής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!