NEA

Το Audi Q8 σε ένα λεπτό [vid]

Με ένα μικρό αλλά κατατοπιστικό video η Audi επισημαίνει τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της στα SUV.

Εδώ στο caroto.gr έχουμε ήδη αναφερθεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου Q8, μέσα από ένα εκτενές άρθρο που μπορείτε να βρείτε εδώ. Παρόλα αυτά, για όσους βαριούνται να διαβάζουν μεγάλα κείμενα, η Audi φρόντισε να ετοιμάσει μία περίληψη, με τη μορφή video. Μέσα σε ένα μόλις λεπτό, παρουσιάζει τις διαστάσεις και τη σχεδιαστική ταυτότητα του νέου αυτού μοντέλου, καθώς βεβαίως και την πολυτέλεια και τεχνολογία που κρύβει μέσα του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβάνονται 5 αισθητήρες radar, 5 κάμερες και 12 αισθητήρες υπερήχων. Το σύστημα τετρακίνησης Quattro, μεταξύ άλλων, προσφέρει και τετραδιεύθυνση. Όσο για το εσωτερικό, είναι από τα πιο προηγμένα και ψηφιακά που μπορεί να βρει κανείς σε αυτοκίνητο παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες, απλά, πατήστε το play.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!