ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Onsen, ένα αυτόνομο Honda με… μπανιέρα!

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να απολαμβάνετε ένα ζεστό μπάνιο, καθώς πηγαίνετε από το σπίτι στο γραφείο ή το αντίστροφο;

Κάτι τέτοιο, προφανώς, σκέφτηκε ο Κορεάτης σχεδιαστής Hanbeom Lee, με αποτέλεσμα να οραματιστεί το Onsen. Μία μελέτη ενός πρωτότυπου Honda, το οποίο είναι ηλεκτρικό, αμιγώς αυτόνομο και εσωτερικά χωρίζεται σε δύο τμήματα. Ένα κλασικό σαλόνι και μία… μπανιέρα. Αναφορικά με το πρώτο τμήμα, η ιδιαιτερότητά του έχει να κάνει με το ότι το ενιαίο κάθισμα που διαθέτει είναι τοποθετημένο ανάποδα, κοιτάει δηλαδή προς τα πίσω. Το δεύτερο, ωστόσο, μέρος, είναι αυτό που πραγματικά ξεφεύγει από τη λογική.

Ένα κυλινδρικό διαμέρισμα, υδατοστεγές, με πόρτα, το οποίο διαθέτει τεχνολογία gimbal για να διατηρεί την ευστάθειά του επάνω στο σασί. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ζεστό νερό αρχίζει να πλημμυρίζει το εσωτερικό! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα καθίσματα μπορούν να προσφέρουν ένα χαλαρωτικό μασάζ, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εμπειρία του χρήστη. Με το χέρι στην καρδιά, είναι μάλλον απίθανο να δούμε κάποια στιγμή ένα τέτοιο μοντέλο να παίρνει το πράσινο φως της παραγωγής. Παρόλα αυτά, εάν στο μέλλον υπάρξει, με χαρά δηλώνουμε ενδιαφέρον για να το δοκιμάσουμε…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!