NEA

Teaser από το νέο πρωτότυπο της BMW M

Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από την παρουσίαση του Vision M Next, ενός πρωτοτύπου σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Thomas Demand

Αναφορικά με το ίδιο το όχημα, δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία αναφορικά με το σύστημα κίνησης, τις διαστάσεις ή την κατηγορία που ανήκει. Όλα αυτά μένει να αποκαλυφθούν «σε λίγες ημέρες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η BMW η οποία δεν δίνει καν ημερομηνία… Μέσα όμως από μερικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα, αρχίζει να σκιαγραφείται το προφίλ του.

Όσο για τον Thomas Demand, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη BMW. Το 2000 είχε επίσης σχεδιάσει κάτι, στα πλαίσια της AutoWerke collection, όπου 28 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες είχαν προσεγγίσει το θέμα, ο καθένας από τη δική του οπτική. Ο ίδιος, για τη νέα συνεργασία του με τη Βαυάρική φίρμα, ανέφερε τα εξής: «Όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες, είμαι ενθουσιασμένος με πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί, με εικόνες που μένει να ανακαλυφθούν. Έτσι χαίρομαι που δέχτηκα την πρόσκληση του Adrian van Hooydonk και της ομάδας του. Νομίζω ότι ο τρόπος που βλέπω τη φωτογραφία με βάζει σε ένα καλό σημείο για να αναδείξω ουσιαστικά, αφηρημένα στοιχεία. Η μελέτη M NEXT είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο όχημα, του οποίου ο ριζοσπαστικός σχεδιασμός εκτείνεται πέρα από τη λογική ενός καθημερινού μοντέλου. Ένα πρωτότυπο σαν αυτό αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για μένα να μεταφέρω αυτές τις ιδέες και τις μελλοντικές μορφές στη δημόσια συνείδηση.»

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!