ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H οικογένεια του Fiat 500 φτάνει τα 3.000.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Κάτι που είναι απόλυτα λογικό μιας και όλη σχεδόν η γκάμα της Fiat είναι χτισμένη πάνω στο 500 που κυκλοφορεί από το 2007.

Η επιτυχία της οικογένειας 500 είναι σημαντική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με το 62% των συνολικών πωλήσεων να έχουν πραγματοποιηθεί εκτός Ιταλίας. Το αυτοκίνητο που έσπασε το ρεκόρ είναι ένα cabrio 500 της ειδικής έκδοσης Star, βαμμένο στο ειδικό λευκό χρώμα Stella White που ξεχωρίζει χάρη στις ροζ ανταύγειες που έχει.

Το Fiat 500 κατάφερε να σπάσει τους κανόνες αποδεικνύοντας πως ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να εξελιχθεί σε μία οικογένεια οχημάτων μεγιστοποιώντας τις επιλογές για το κοινό. Παράλληλα η δημιουργία ειδικών εκδόσεων, όπως οι πιο πρόσφατες Star και Rockstar, αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά τα μοντέλα της οικογένειας 500.        

Δίπλα στο θρυλικό 500, το 500Χ εφοδιασμένο με τους νέους κινητήρες Turbo FireFly  συνεχίζει να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην Ευρώπη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό στιλ και τεχνολογίας που διαθέτει. Τέλος το 500L κατάφερε με μία σειρά έξυπνων σχεδιαστικών λύσεων να αποτελεί ένα από τα πιο χρηστικά μοντέλα της αγοράς, χωρίς να χάνει τη σχεδιαστική προσωπικότητα που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της οικογένειας 500.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!