NEA

Ανάκληση για 60.000 Mercedes στην Γερμανία

Η ανάκληση αφορά στην επιδιόρθωση της παραποίησης εκπομπής ρύπων και αφορά σε Mercedes GLK 220 CDI με έτος κατασκευής από το 2012 έως το 2015.

 Η Daimler παραδέχθηκε ότι δέχθηκε εντολή από τις αρχές για την συγκεκριμένη ανάκληση, και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους, όμως θα ασκήσει έφεση εναντίον αυτής της απόφασης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild am Sonntag.

Η υπόθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της ανάκλησης 3 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την Daimler στις αρχές του χρόνου, σε μία προσπάθεια να συμμορφωθεί με τις αρχές και να επισκευάσει τους κινητήρες ώστε να ανταποκρίνονται στα δεδομένα των ρύπων που ανακοίνωνε η εταιρία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!