NEA

Θα υπάρξει ανοικτή Toyota Supra;

Υπάρχουν δύο αδελφά μοντέλα, η BMW Z4 και η Toyota Supra. Η μία είναι Cabrio και η άλλη coupe. Μήπως όμως αυτό μπορεί να αλλάξει;

Μέχρι τώρα ο διαχωρισμός αυτός ήταν ξεκάθαρος. Μία νέα όμως συνέντευξη του αρχιμηχανικού της Supra, Tetsuya Tada, δίνει μία νέα τροπή στα πράγματα. Ο ίδιος, κατ’ αρχήν, αποκάλυψε ότι η εταιρία ήταν πραγματικά πολύ κοντά παλαιότερα στο να δώσει το πράσινο φως και για μία ανοικτή εκδοχή του 86, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Παρόλα αυτά, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών, η σκέψη για ένα ανοικτό αυτοκίνητο.

Τώρα σε ο,τι αφορά τη Supra, όχι. Μία Cabrio έκδοση θα ερχόταν σε άμεση αντιπαράθεση με τη BMW Z4, κάτι που δεν έχει νόημα, για πολλούς λόγους. Θα μπορούσε όμως να παρουσιαστεί μια Targa εκδοχή, με αποσπώμενο πάνελ πάνω από τα κεφάλια των επιβατών. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι παλαιότερες γενιές Supra, Α80 και Α70, διέθεταν ανάλογες εκδόσεις. Το ίδιο και η Α60, σε μία μορφή που έμοιαζε με T-top. Μία τέτοια κίνηση θα πρόσφερε μία επιπλέον αίσθηση ελευθερίας στον οδηγό, χωρίς να απαιτηθούν σοβαρές μετατροπές στο ίδιο το μοντέλο. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν υπάρχει και φωτιά, μαζί με τον καπνό, θα είναι όμως σίγουρα μία θετική κίνηση από την Toyota να επεκτείνει τη γκάμα της τωρινής Α90 με μία τέτοια έκδοση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!