ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Kosmocar-Volkswagen: Ένα e-up! για τη νικήτρια του διαγωνισμού του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαγωνισμός που «έτρεξε» ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων λειτουργίας – Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένα Volkswagen e-up! το οποίο παραδόθηκε στη νικήτρια σε ειδική τελετή.

Ένα Volkswagen eup! ήταν το δώρο για τη νικήτρια του διαγωνισμού που διεξήγαγε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 18 ετών λειτουργίας. Ο διαγωνισμός «έτρεξε» στη σελίδα του ΔΑΑ στο Facebook από τις 28 Μαρτίου 2019, επίσημη ημέρα γενεθλίων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην εκδήλωση που προηγήθηκε της παράδοσης του αυτοκινήτου στη νικήτρια, ο κ. Michael O’Connor, Διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, παρουσίασε τον «Πράσινο Χάρτη» του αεροδρομίου, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος και της σωστής χρήσης ενέργειας.

Κάτι που έμμεσα εξήγησε και το λόγο επιλογής του e-up! ως έπαθλου του διαγωνισμού, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο ΔΑΑ έχει καταφέρει να μειώσει θεαματικά το οικολογικό αποτύπωμά του και αποτελεί ηγετικό μέλος της οικογένειας των ευρωπαϊκών αεροδρομίων που, παράλληλα με το έργο τους ως μοχλών οικονομικής ανάπτυξης, αποδεικνύουν με απτό τρόπο και την ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευσή τους».

Στη δική του τοποθέτηση, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της KosmocarVolkswagen, αναφέρθηκε στο ρόλο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των μεταφορών στη βιώσιμη κινητικότητα. Έδωσε ένα στίγμα της έρευνας και των λύσεων που προτείνει η Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση ενώ σημείωσε την ευτυχή συγκυρία, το e-up! να καταλήγει σε μία συμμετοχή με προέλευση από τη Ρόδο, ένα νησί-πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση. Μια ιδιωτική εταιρία στη Ρόδο, μέλος του δικτύου εμπόρων Volkswagen, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που διαθέτει το concept του Car Sharing ηλεκτρικών οχημάτων με 10 e-Golf και 15 σημεία φόρτισης, τα 9 ήδη σε λειτουργία, για φόρτιση 18 οχημάτων!

Τυχερή – και κάτοχος πλέον του αυτοκινήτου – αναδείχθηκε η κ. Αρμονία Αντωναράκη, κάτοικος Ρόδου. Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροδρομίου, από το Διευθυντή της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, κ. Michael O’Connor, τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου και το Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, κ. Θανάση Κονιστή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!