NEA

Νέο βαφείο για την Lamborghini Urus [vid]

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε με εντελώς κινηματογραφικό τρόπο την διαδικασία βαφής μιας Urus.

H Urus έχει βελτιώσει θεαματικά τις πωλήσεις της Lamborghini και ήδη τις έχει διπλασιάσει μέσα σε ένα χρόνο. Λογικό είναι, λοιπόν, οι Ιταλοί να την προβάλουν ανάλογα, όπως και το νέο της βαφείο στην Sant’Agata. Πλέον οι εγκαταστάσεις της ιταλική εταιρίας έχουν διπλασιαστεί στα 160.000 τετραγωνικά μέτρα (από τα 80.000 που ήταν το 2016).

Η βαφή είναι όπως βλέπουμε μια σχετικά αυτοματοποιημένη διαδικασία, όμως οι άνθρωποι χρειάζονται με τις ικανότητές τους για τις πιο λεπτές εργασίες που απαιτούνται σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο. Μάλιστα αντί για ρομπότ, μεγάλο μέρος της εργασίας γίνεται από ανθρώπινο δυναμικό, καθώς προστέθηκαν έξτρα 200 εργαζόμενοι για την συγκεκριμένη διαδικασία.


Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές δυνατότητες παραγγελίας διαφορετικών χρωμάτων (υπάρχουν άπειρες επιλογές πάνω σε τέσσερις τύπους, τους standard, special, matte και Ad Personam), ενώ στην πιο ακραία περίπτωση μπορεί ο ίδιος ο πελάτης να ζητήσει να φτιαχτεί ένα χρώμα αποκλειστικά γι’ αυτόν. H τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη και με το ελάχιστο “αποτύπωμα” στο περιβάλλον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!