ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Hyundai i20;

Του χρόνου αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του δημοφιλούς supermini με την τωρινή να έχει ένα καυτό επίλογο.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν γύρω από μια καυτή έκδοση i20 N της τωρινής γενιάς αφού οι Κορεάτες έχουν γλυκαθεί από την ισχυρή ζήτηση που γνωρίζει το i30 N. Έτσι, πριν την έλευση της νέας γενιάς του i20 (από τα μέσα του 2020 και μετά) θα δούμε μια hot έκδοση με 1.600άρη κινητήρα, 200 άλογα και στήσιμο αντάξιο των Ford Fiesta ST, VW Polo GTI κ.α.

To νέο Hyundai i20 θα βασίζεται σε μία νέα ή σε μία εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας του τωρινού μοντέλου και θα έχει περίπου ίδιο μήκος. Ωστόσο, το ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο σε συνδυασμό με την βέλτιστη σχεδίαση της καμπίνας θα διασφαλίζει καλύτερους χώρους. Το ταμπλό θα υιοθετεί την μοντέρνα λογική συνδεσιμότητας με μια «ελεύθερη» touch-screen στο μέσο του και αρκετά στοιχεία από το Venue.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους αναβαθμισμένους κινητήρες βενζίνης αφού στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει ντίζελ έκδοση. Έτσι, θα υπάρχει ο τετρακύλινδρος των 1.200 κ.εκ. και οι turbo 1.000άρηδες που κινούν άλλα Hyundai. Τα κιβώτια θα είναι μηχανικά εξάρια ή διπλόδισκο επτάρι. Στα σκαριά υπάρχουν και ήπιες υβριδικές εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!