NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύετε πως απέκτησε τις θωρακισμένες του Mercedes ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η επίσημη εμφάνιση μιας θωρακισμένης Mercedes S-Class με τους σωματοφύλακες να τρέχουν γύρω από τη γερμανική λιμουζίνα με επιβάτη Kim Jong-un!

Ο λόγος της έκπληξης αφορά στο εμπάργκο που υπάρχει σε είδη πολυτελείας για τη Βόρεια Κορέα και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως βρέθηκε, όχι μια, αλλά πολλές περισσότερες θωρακισμένες Mercedes στις υπηρεσίες του δικτάτορα. Ακόμη και η Mercedes δεν μπορούσε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ των New York Times έδειξε πως οι θωρακισμένες S-Class είχαν αγοραστεί νόμιμα από γερμανική αντιπροσωπεία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Ρότερνταμ. Από εκεί ταξίδεψαν δια θαλάσσης σε ένα λιμάνι της Κίνας, μέσω ενός δεύτερου καραβιού πήγαν στην Ιαπωνία και από εκεί κατέληξαν στη Νότια Κορέα.

Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη αφού την τελευταία λαθρεμπορική μεταφορά ανέλαβε ένα ρωσικό πλοίο που είχε απενεργοποιήσει όλα τα συστήματα εντοπισμού ώστε να μην καταγραφεί η πορεία του. Κατόπιν το ρωσικό πλοίο επέστρεψε στο Βλαδιβοστόκ.

Εντελώς… συμπωματικά στη Νότια Κορέα είχε βρεθεί εκείνες τις ημέρες ένα μεταγωγικό αεροσκάφος του που φόρτωσε τις θωρακισμένες Mercedes για να τις μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό. Και έτσι το όνειρο του Kim Jong-un έγινε πραγματικότητα και ενώ ο λαός του δεινοπαθεί αυτός απολαμβάνει χλιδάτες και ασφαλέστατες διαδρομές. Πραγματικά απίστευτο… και εξοργιστικό!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!