NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για τα Skoda Karoq και Kodiaq

Η τσέχικη εταιρία περνά από μία εντελώς διακριτική ανανέωση τα δημοφιλέστερα SUV της.

Από την έναρξη της παραγωγής το Kodiaq έχει αποκτηθεί από περισσότερους από 360.000 οδηγούς και το Karoq από 220.000. Οι Τσέχοι θεωρούν πως έφτασε η ώρα για μια μικρή ανανέωση και έτσι προχώρησαν στην αντικατάσταση του πίσω λογότυπου με την ονομασία της εταιρίας ολογράφως. Κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Scala.

Νέο είναι και το σύστημα υποβοήθησης Side Assist που αντικαθιστά το προηγούμενο Blind Spot. Πλέον η εμβέλεια ανίχνευσης και προειδοποίησης τυφλού σημείου έχει αυξηθεί από τα 20 στα 70 μέτρα, ενώ η σχετική ένδειξη έχει μετακομίσει από το κάτοπτρο στην βάση του καθρέπτη.

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως έχει με νέα προσθήκη τον 2.0 TDI με τα 190 άλογα και στάνταρ το DSG-7 και την τετρακίνηση. Τα ανανεωμένα SUV της Skoda θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στις επόμενες εβδομάδες. Τον ερχόμενο Νοέμβριο αναμένεται και το λανσάρισμα του Kamiq στην χώρα μας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!