NEA

BMW: Αποχωρεί ο Krüger, στο τιμόνι ο Zipse

Η ετήσια αμοιβή του Zipse, όπως και του προκατόχου του, υπολογίζεται περίπου στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Harald Krüger πρόλαβε και αποχώρησε αφού είχε παραιτηθεί πριν από δύο βδομάδες. Γεγονός είναι ότι η θητεία του Krüger δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, μιας και λιποθύμησε στην πρώτη επίσημη ομιλία του και στη συνέχεια απέφευγε επί μακρόν τη δημόσια παρουσία! Επίσης, τα αποτελέσματα της θητείας Krüger δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την εταιρεία του Μονάχου.

Κι αυτό γιατί είδε πολλά και σημαντικά ανώτατα και ανώτερα στελέχη της να αποχωρούν, τα οικονομικά της αποτελέσματα να υποχωρούν, τη μετοχή της να πέφτει κατά 36,2%, να μένει πίσω σε ότι αφορά τον εξηλεκτρισμό και την ηλεκτροκίνηση παρότι ήταν πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο τομέα και τη Mini να αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα και να έχει μπροστά της και ένα Brexit.

Ο νέος ισχυρός άντρας του ομίλου της BMW ονομάζεται Oliver Zipse, είναι μηχανολόγος μηχανικός 55 ετών, ήταν μέχρι πρότινος υπεύθυνος για την παραγωγή του ομίλου στα συνολικά 31 εργοστάσια ανά τον κόσμο, πήρε το χρίσμα σε μια σύσκεψη που έγινε στο Spartanburg στις ΗΠΑ παρουσία των αδελφών Quandt μεγαλομετόχων της εταιρείας με πλέον του 50%.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!