NEA

Η Cupra θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο στην Φρανκφούρτη

Το όχημα υψηλής απόδοσης συνδυάζει την κομψότητα ενός σπορ coupe με το παρουσιαστικό ενός SUV – Το CUPRA Concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Με στοιχεία από ένα crossover τεσσάρων θυρών, ένα SUV και ένα sport coupe, η CUPRA αποκαλύπτει το όραμά της για το μέλλον με ένα αποκλειστικό concept. Είναι η πρώτη φορά που η CUPRA χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα όχημα που οι αναλογίες του τονίζονται και εμψυχώνονται απο την ηλεκτρική του «καρδιά».

Το εξωτερικό του οχήματος συνδυάζει τη μοναδικότητα και την πολυπλοκότητα, με αθλητικές αναλογίες και ένα νέο είδος ενέργειας στην κατηγορία. Το εμπρόσθιο μέρος διακρίνεται απο μια ισορροπία αισθητικής και απόδοσης, με κάθε αεραγωγό να παρέχει επιπλέον απόδοση που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται ταχύτερα ενώ η ηλεκτρική του προσωπικότητα τονίζεται από το φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA που βρίσκεται χαμηλά, παρέχοντας ένα οπτικό σημείο εστίασης.

Στο πίσω μέρος, χωρίς να είναι αναγκαίες οι εξατμίσεις, ο διαχύτης παρέχει λειτουργική αεροδυναμική, δημιουργώντας παράλληλα και μία αίσθηση επιδόσεων που ενισχύεται από το εκλεπτυσμένο οπίσθιο φως που διατρέχει τη πίσω πόρτα, το οποίο ενισχύει την αίσθηση του πλάτους του οχήματος και ενσωματώνει το CUPRA λογότυπο.

Το CUPRA Concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button