ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Hyundai Belux χορηγός της KAA Gent

Η Hyundai Belux θα είναι χορηγικός συνεργάτης της KAA Gent για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Hyundai αποτελεί χορηγικό συνεργάτη κορυφαίων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα τελευταία χρόνια έχει επίσης συνάψει σπουδαίες συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Η Atletico Madrid, η Chelsea FC, η AS Roma, η Olympique Lyonnais και η Hertha BSC Berlin αγωνίζονται με το λογότυπο της Hyundai στη φανέλα τους.

Σε μια χώρα όπως το Βέλγιο, όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές άθλημα ήταν θέμα χρόνου η Hyundai Belux να αναζητήσει την ευκαιρία μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας στην Jupiler Pro League. Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Buffalo Fan Day στο στάδιο Ghelamco Arena της KAA Gent, με το νέο Hyundai Tucson Ν-Line να κάνει δυναμική εμφάνιση στην είσοδο του γηπέδου.

Το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί με υπερηφάνεια τα μανίκια των παικτών της KAA Gent, ενώ ο σύλλογος θα έχει στη διάθεσή του προς χρήση ένα στόλο περίπου 20 αυτοκινήτων, αποτελούμενο κυρίως από τα SUV Kona και Tucson.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button