NEA

Πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου για το νέο Nissan Juke

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και με το νέο teaser που μας δείχνει την μάσκα του νέου Juke.

Απ’ όσο μπορεί να διακρίνει κανείς από την σκοτεινή φωτογραφία το νέο Juke δεν θα είναι και τόσο εκκεντρικό όσο το απερχόμενο μοντέλο. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την πιο κάθετη γρίλια με το LED περίγραμμα των προβολέων και των μικρότερων κάτω σε σχήμα έλικας να δημιουργούν μια ξεχωριστή άποψη.

Πάντως τα φτερά φαίνεται να εξέχουν αρκετά προσδίδοντας μια μυώδη αύρα και μένει να δούμε αν στο πίσω μέρος θα υιοθετηθεί μια αντισυμβατική επιλογή ή μία πιο αποδεκτή από την πλειονότητα. Υποθετικά θα δοθεί λίγο περισσότερη έμφαση στην πρακτικότητα, δίχως όμως παραχωρήσεις στο στιλ. Έτσι και αλλιώς για αυτό υπάρχει το πιο οικογενειακό Qashqai.

Λογικά το Juke θα ακολουθήσει μια πιο νεανική οδό και παρόλο που βασίζεται στην πλατφόρμα CMF την οποία και μοιράζεται με το Renault Captur. Στη βάση θα υπάρχουν turbo μοτέρ 1,0 λίτρου, ψηλότερα τα 1.300άρια, θα δούμε και diesel στα 1.500 cc, καθώς και plug-in υβριδική έκδοση. Περισσότερα θα έχουμε στις επόμενες μέρες αφού η Nissan ετοιμάζει το επόμενο teaser για το Juke που στην Ελλάδα το περιμένουμε αρχές 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button