NEA

Το Audi A1 Citycarver είναι μία crossover εκδοχή

Οι παραγγελίες για το νέο Audi A1 Citycarver θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και η διάθεσή του μέσα στο φθινόπωρο.

Οι διαφορές από το απλό Audi A1 εντοπίζονται στο υπερυψωμένο αμάξωμα με την crossover φορεσιά. Έτσι, πέρα από τα πλαστικά και την περιπετειώδη εμφάνιση το Α1 Citycarver απέχει 4 εκατοστά ψηλότερα από το έδαφος εκ των οποίων  τα 3,5 οφείλονται στη «νέα» ανάρτηση και τα υπόλοιπα στις 16άρες ζάντες. To συνολικό μήκος είναι στα 4,04 μέτρα.

Η γκάμα των κινητήρων δεν ανακοινώθηκε αλλά δεν αναμένεται διαφοροποιημένη από αυτήν του Α1 Sportback με τους 1.0 TFSI και 1.5 TFSI, με ιπποδυνάμεις από 95 έως 200 ίππους.

Από κει και πέρα η οκταγωνική μάσκα Singleframe παραπέμπει σε αυτή των SUV της μάρκας με τον κωδικό Q, έχουν αλλάξει οι χαρακτηριστικές για το μοντέλο εισαγωγές αέρα μεταξύ της μάσκας και το καπό, υπάρχουν λεπτομέρειες όπως τα μαρσπιέ και τα τμήματα των προφυλακτήρων που είναι βαμμένα στο χρώμα του ατσαλιού κ.α.

Όπως και το Α1 Sportback έτσι και το  Α1 citycarver διαθέτει στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών, εξελιγμένο σύστημα infotainment με πλήρης δυνατότητες διασύνδεσης smartphones και (προαιρετικά) πλοήγηση Google Earth.

Πλήρης είναι και η γκάμα των συστημάτων υποβοήθησης, προαιρετικά διατίθεται και ηχοσύστημα Bang & Olufsen, με 11 ηχεία, συνολική απόδοση 560 Watt και ήχο 3D, ενώ από πλευράς διακόσμου και χώρων δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με το Sportback (πορτμπαγκάζ από 335 λίτρα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!