NEA

H Bugatti ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV με 1.850 άλογα!

Ακόμη και μία εταιρία που κατασκευάζει ένα hypercar, όπως είναι η Chiron, οφείλει να περάσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξής της.

Οι πληροφορίες για την Bugatti και για την παραγωγή ενός SUV αυξάνονται συνεχώς. Αφενός οι Γάλλοι θέλουν να διευρύνουν την μονοδιάστατη γκάμα τους και αφετέρου οι Γερμανοί (του VW Group) και ιδιοκτήτες της μάρκας επιθυμούν περισσότερα κέρδη. Τα οποία θα μπορούσαν να έρθουν από ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover με σούπερ επιδόσεις και μεγάλη μπαταρία για καλή αυτονομία.

Η αμιγώς ηλεκτρική Bugatti θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Rimac (της οποίας το 10% κατέχει η Porsche) και η Magna Steyr να είναι υποψήφια να αναλάβει την κατασκευή της στο εργοστάσιο του Graz στην Αυστρία. Μάλιστα η ηλεκτρική διάταξη των 1.850 ίππων που χρησιμοποιείται ήδη στο C_Two και στο Pininfarina Battista θα ταίριαζε γάντι με την Bugatti.

Έτσι, οι προηγούμενες πληροφορίες που ήθελαν την SUV Bugatti με το μοτέρ της Lamborghini Urus φαίνεται ότι δεν έχουν βάση. Απεναντίας, οι ειδικοί εκτιμούν πως η εμφάνιση μιας ηλεκτρικής Bugatti κάπου μέσα στο 2022 θα εκτόξευε σε τέτοιο σημείο τις πωλήσεις της εταιρίας (περίπου στα 600 αυτοκίνητα το χρόνου που θα δημιουργούσε πρόβλημα ανταπόκρισης και παράδοσης στην «χειροποίητη» παραγωγή της .

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!