NEA

Περισσότερες Ferrari μέσα στην επόμενη τριετία

Την είδηση επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του γκρουπ FCA John Elkan, ο οποίος υποστήριξε ότι μέχρι το 2022 θα έχουν προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας αρκετά νέα μοντέλα.

Τα οποία θα είναι κυρίως GT και μοντέλα που θα είναι πολύ πιο εύκολα και άνετα να οδηγηθούν από ένα ευρύτερο κοινό. Όπως είπε ο Elkan αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ο χαρακτήρας της εταιρίας, ούτε ότι θα προσπαθήσει να κυνηγήσει την Porsche σε απόλυτα νούμερα, κάτι μάλλον φυσιολογικό, αφού η γερμανική εταιρία φτιάχνει πάνω από 250.000 μονάδες ετησίως.

Πάντως τα GT -και μετά την μεγάλη επιτυχία της Portofino- συνεισφέρουν αρκετά στις πωλήσεις της Ferrari, η οποία υπολογίζει ότι το 2022 θα αντιπροσωπεύουν το 40% των πωλήσεων από το 34% που είναι σήμερα. Όσο για τα έσοδα, στόχος είναι να φθάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ το 2022 από τα 3,4 δισεκατομμύρια που ήταν το 2017.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!