NEA

Η CUPRA αποκαλύπτει το εσωτερικό του ηλεκτρικού της concept!

Το CUPRA Concept, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, αντιπροσωπεύει την πραγματική αίσθηση των καθαρόαιμων επιδόσεων και της στοχευμένης σχεδίασης και αποτελεί μία τολμηρή πρόταση για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της κινητικότητας.

Το εσωτερικό του πρωτότυπου αυτοκινήτου αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία ενώ η σχεδιαστική γλώσσα είναι εστιασμένη στη δημιουργία μίας καμπίνας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ του προσανατολισμού του οδηγού και της άνεσης των επιβατών.

Στο εσωτερικό του CUPRA Concept αντιπαραβάλλονται χρωματισμοί, επενδύσεις carbon, δυναμικές τεχνολογίες και σχεδίαση, ώστε να προσφέρουν μία ποιοτική καμπίνα.

Το εσωτερικό επικεντρώνεται στην ισορροπία. Ισορροπία μεταξύ οδηγού και επιβατών, ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και λειτουργικότητας. Το CUPRA Concept φέρνει νέες ιδέες σε αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο CUPRA, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλλει και να προσαρμόζει την προσωπικότητα του σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών.

Η CUPRA συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως εταιρεία προσανατολισμένη στο μέλλον, δημιουργώντας οχήματα που κατέχουν την ουσία της μάρκας, χρησιμοποιώντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της προσωπικής κινητικότητας.

Οχήματα όπως το CUPRA Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της, αναπτύσσοντας αποκλειστικά προϊόντα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας σε μία απαιτητική παγκόσμια αγορά.

Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφιακή αποκάλυψη του CUPRA Concept στις 2 Σεπτεμβρίου. Το CUPRA Concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

H μάρκα CUPRA είναι μια ιδιαίτερη μάρκα για μοναδικούς ανθρώπους, σχεδιασμένη να κατακτά του λάτρεις των αυτοκινήτων και να ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελάτων, για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει: μοναδικότητα, φινέτσα και κορυφαίες επιδόσεις. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός τα αποτελέσματα της CUPRA να αγγίξουν την επιτυχία καθώς οι πωλήσεις το 2018 αυξήθηκαν κατά 40% σε σχέση με πέρυσι και έφτασαν τις 14.400 πωλήσεις. Παράλληλα με το λανσάρισμα νέων μοντέλων, η CUPRA θα διατηρήσει ζωντανό το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγωνιστικών αυτοκινήτων συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα TCR. Ο κόσμος της CUPRA είναι ζωντανός και έτοιμος να κατακτήσει ενθουσιώδεις οδηγούς σε περισσότερες από 280 ειδικά επιλεγμένες αντιπροσωπείες της SEAT σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button