NEA

Πόσους ίππους θα έχει η νέα Corvette Z06;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η hardcore εκδοχή της νέας Corvette θα αποδίδει περίπου 800 άλογα!

Στην Chevrolet τρίβουν τα χέρια τους από χαρά μιας και η νέα κεντρομήχανη Corvette C8 Stingray έχει εξαντληθεί από το πρώτο κιόλας έτος παραγωγής της. Αργότερα θα υπάρξουν και ισχυρότερες εκδόσεις με περισσότερα από 502 άλογα που έχει το βασικό μοντέλο με τον V8 των 6,2 λίτρων.

Κάπου το 2021 θα δούμε και την κορυφαία Z06 που θα έχει περίπου 800 άλογα. Το μοτέρ δεν θα είναι το ίδιο V8 αλλά μία αναβαθμισμένη εκδοχή του bi-turbo Blackwing V8 των 4,2 λίτρων που στην Cadillac CT6-V αποδίδει 558 ίππους.

Επίσης, το κιβώτιο δεν θα είναι το αυτόματο διπλόδισκο 8άρι αλλά ένα νέο επίσης διπλού συμπλέκτη με 10 σχέσεις. Ανάμεσα στις πολλές αλλαγές που θα φέρει η Z06 θα είναι η προσθήκη κάρμπον για μείωση βάρους, η εξεζητημένη αεροδυναμική του αμαξώματος, η σπορ ρύθμιση της ανάρτησης κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!