NEA

Η Tesla θα φτιάξει το Gigafactory στην Γερμανία

Ο Elon Musk προβλέπει πως μετά την κινεζική, η ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Για αυτό το λόγο έχει ήδη δρομολογήσει την κατασκευή ενός ευρωπαϊκού Gigafactory. Και η χώρα στην οποία θα το φτιάξει δεν θα είναι κάποια με φτηνότερα εργατικά χέρια ή ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, αλλά η Γερμανία. Ο Elon Musk είχε δηλώσει ότι η συγκεκριμένη χώρα είναι πρώτη επιλογή για την Ευρώπη, όταν είχε ερωτηθεί που θα μπορούσε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της Tesla.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη εκπρόσωποι της Tesla έχουν μιλήσει με το κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία. H βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία συνορεύει με την Ολλανδία και το Βέλγιο, κάτι που καθιστά την συγκεκριμένη επιλογή ιδιαίτερα ελκυστική για την Tesla. Επίσης, εξετάζεται και η Κάτω Σαξονία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!