NEA

Ανανέωση για την Mercedes GLE Coupe

Ο αντίπαλος της BMW X6 περνά από μια ριζική αναβάθμιση αποκτώντας φρέσκο στιλ, τόσο εντός όσο και εκτός.

Οι εξωτερικές αλλαγές εντοπίζονται στα σημεία, όπως είναι η νέα μάσκα, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, οι νέας σχεδίασης ζάντες από 19 έως 22 ίντσες κ.α. Σε σχέση με το προηγούμενη μοντέλο, η νέα GLE Coupe είναι 39 χιλιοστά μακρύτερη, 7 φαρδύτερη και με κατά 20 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο. Συγκριτικά με την κανονική GLE είναι κοντύτερη κατά 60 χλστ.

Μεγάλη αλλαγή υπάρχει στο εσωτερικό με το ταμπλό να περνά στην MBUX εποχή και να διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών. Μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και η άλλη κλασική οθόνη αφής με το νέο σύστημα πολυμέσων. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 655 λίτρα και όταν πέσουν οι ράχες των καθισμάτων εκτοξεύεται έως τα 1.790.

Αρχικά η GLE Coupe θα διατεθεί στην Ευρώπη με έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο diesel κινητήρα στην έκδοση GLE Coupe 350 d 4Matic με 272 ίππους και 600 Nm. Η ισχυρότερη GLE Coupe 400 d 4Matic αποδίδει 330 άλογα και 700 Nm. Αμφότερες συνδυάζονται στάνταρ με το αυτόματο 9G-Tronic και με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!