NEA

Η νέα Porsche Macan Turbo έχει 440 ίππους

Μία νέα έκδοση της Macan θα παρουσιάσει επίσημα η Porsche στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αισθητικά η ανανεωμένη Macan Turbo διαφοροποιείται από τη νέα εμπρός γρίλια και το πιο τονισμένο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει και ένα ενσωματωμένο σπόιλερ οροφής στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές με την υπόλοιπη γκάμα, πέρα από τα σπορ καθίσματα για τους εμπρός επιβάτες και το πλήρες πακέτο εξοπλισμού που διαθέτει και ηχοσύστημα της Bose με 14 ηχεία.

Περνώντας στην ουσία, κάτω από το καπό υπάρχει ένας εξακύλινδρος biturbo χωρητικότητας 2,9 λίτρων με αυξημένη ισχύς στους 440 ίππους και 550 Nm στις 1.800-5.600 σ.α.λ. Η οποία μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός διπλόδισκου PDK με 7 σχέσεις. Το νέο μοτέρ αντικαθιστά τον V6 3.6.

Τα φρένα ενισχυμένα φρένα έχουν επικάλυψη Porsche Surface Coated Brake, ενώ υπάρχουν βελτιώσεις στην αερανάρτηση και στάνταρ τροχοί 20 ιντσών. Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα με την τελική στα 270 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!