NEA

Παγώνουν οι αυξήσεις στην Αττική οδό

Όπως φαίνεται, η Αττική Οδός Α.Ε. και το υπουργείο υποδομών συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του έτους.

Η ιστορία με τις αυξήσεις στα διόδια της Αττικής οδού ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, με την τότε κυβέρνηση να αντιδρά, ανακοινώνοντας μάλιστα και πράξη νομοθετικού περιεχομένου που είχε στόχο αρχικά να μπλοκάρει την αύξηση και δευτερευόντως να επαναπροσδιορίσει τη διάρκεια της παραχώρησης και ο χρόνος επιστροφής της Αττικής Οδού στο Δημόσιο.

Οι τελευταίες εξελίξεις μιλούν για μία ανακωχή, μεταξύ των δύο πλευρών. Το υπουργείο δεν θα κατεβάσει στη βουλή τέτοια πράξη, ενώ και η διοίκηση της Αττικής Οδού δεν θα προχωρήσει άμεσα σε καμία αύξηση στα διόδια. Στο παρασκήνιο υπήρξαν φήμες ότι ο Κώστας Καραμανλής, νέος υπουργός υποδομών, διαπραγματεύεται επέκταση της σύμβασής, ως αντάλλαγμα στην αύξηση των διοδίων, αυτές όμως διαψεύδονται από τα επίσημα κανάλια ενημέρωσης. Αντίστοιχα δεν υπάρχει καμία επίσημη θέση από την εταιρία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!