NEA

Αυτό είναι το νέο Hyundai i10 – Από του χρόνου στην Ελλάδα!


Στην Φρανκφούρτη οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν το νέο i10 το οποίο αναμένεται στην χώρα μας από τις αρχές του 2020.

Διατηρώντας την ελκυστική φόρμα του απερχόμενου μοντέλου το νέο i10 ξεχωρίζει από την μπροστινή ολοκαίνουργια μάσκα με τα LED προβολάκια και τους μεγαλύτερους προβολείς με το νέο ντιζάιν. Το πίσω μέρος είναι εξίσου όμορφο, ενώ από το πλάι το πίσω μέρος κάθε πόρτας ανασηκώνεται ως την τελευταία κολόνα και ως στοιχείο αναγνωρισιμότητας.

Οι διαστάσεις είναι περίπου ίδιες με του τωρινού i10 (μήκος στα 3.670 μέτρα) με εξαίρεση το πλάτος που έχει μεγαλώσει κατά 20 χιλιοστά (συνολικό 1,680 μέτρα), ενώ αντίθετα η οροφή έχει χαμηλώσει κατά επίσης 20 χιλιοστά (συνολικό ύψος 1,480 μέτρα). Ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί από το 0,32 στο 0,31. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 252 λίτρα και το μεταξόνιο στα 2.425 χιλιοστά.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η υπερυψωμένη οθόνη αφής 8” και το ταμπλό που αγκαλιάζει μαζί τον πίνακα οργάνων. Διακρίνονται οι περισσότεροι χώροι για μικροαντικείμενα με τους Κορεάτες να κάνουν λόγο για πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone, καθώς και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό περιλαμβάνοντας συστήματα όπως το Forward Collision-Avoidance Assist με ραντάρ στον εμπρός προφυλακτήρα, Driver Attention και Lane Keep Assist τα οποία θα είναι και στάνταρ. Θα υπάρχουν μέχρι ασύρματη φόρτιση smartphone, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη ρύθμιση προβολέων μεγάλης «σκάλας» κ.α.

Το νέο Hyundai i10 θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες. Την τρικύλινδρη έκδοση 1.0 MPi με 67 ίππους και 96 Nm και την μεγαλύτερη τετρακύλινδρη 1.2 MPi με 84 ίππους και 118 Nm. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο 5 σχέσεων. Στάνταρ είναι το σύστημα start/stop (ISG). Αργότερα ίσως να δούμε και άλλες εκδόσεις με crossover στιλ, turbo χιλιάρη ή έκδοση LPG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!