NEA

BMW M4 Edition M Heritage σε 750 μόλις αυτοκίνητα

Στην Φρανκφούρτη η BMW θα παρουσιάσει και επίσημα τη νέα έκδοση της M4 με τα χαρακτηριστικά Μ Ηeritage.

Πρόκειται για μία νέα εκδοχή του αυτοκινήτου με το οποίο η εταιρία αποτίει φόρο τιμής στο αγωνιστικό της παρελθόν.Θα κατασκευαστούν μόλις 750 μονάδες για όλο τον κόσμο, και θα είναι σε τρία χρώματα: Laguna Seca Blue, μεταλλικό Velvet Blue και Imola Red.

Στάνταρ σ’ αυτή την έκδοση θα είναι η οροφή από carbon με μία διακοσμητική λωρίδα στα χρώματα της BMW M, ενώ θα υπάρχουν και εντυπωσιακές καινούργιας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό ο διάκοσμος ακολουθεί την χρωματική παλέτα του αμαξώματος, με κόκκινα τμήματα στις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων στο κόκκινο αμάξωμα και μαύρα στις μπλε εκδόσεις. Στο προσκέφαλο του κάθε μπάκετ καθίσματος αναγράφεται η ένδειξη “M Heritage” ενώ υπάρχει και μικρό ταμπελάκι με τη αρίθμηση του κάθε μοντέλου από το 1 έως το 750.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το Νοέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020 όπου μάλλον θα εμφανιστεί η νέα γενιά της M3/M4.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!