NEA

BMW Concept 4, το αντισυμβατικό…

Μία πρώτη γεύση από τις μελλοντικές Μ3 και Μ4 επιχειρεί να δώσει η BMW με το συγκεκριμένο πρωτότυπο. Επιμένοντας στη μεγάλη μάσκα…

Δεν έχουν ακουστεί λίγα το τελευταίο διάστημα για τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας και συγκεκριμένα για τη διπλή γρίλια μπροστά, η οποία συγκεντρώνει αρκετά αρνητικά σχόλια ως προς το μέγεθός της. Η BMW, λοιπόν, έρχεται να δώσει νέα τροφή για σχόλια με ένα εντυπωσιακό ομολογουμένως πρωτότυπο σπορ όχημα.

To Concept 4 επιχειρεί να συγκεράσει στοιχεία τόσο από το παρελθόν, όσο και από το μέλλον της βαυαρικής φίρμας. Μπροστά η επίμαχη γρίλια μεγαλώνει και άλλο σε μέγεθος, ενώ αποκτά ένα πιο τρισδιάστατο σχεδιασμό.

Ιδιαίτερα είναι και τα φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED, τα οποία δεν καλύπτονται κάτω από κάποιο ενιαίο κρύσταλλο. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ιδιαίτεροι καθρέφτες και ένα μυώδες και φουσκωμένο αμάξωμα, το οποίο πατάει επάνω σε τροχούς 21 ιντσών.

Με δεδομένο ότι οι νέες Μ3 και Μ4 θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στα μέσα της επόμενης χρονιάς, δεν είναι απίθανο να υιοθετήσουν ορισμένα από τα στοιχεία του Concept 4, έτσι ώστε να διαφοροποιηθούν από τις απλές εκδόσεις των σειρών 3 και 4.

Για το συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν γίνεται λόγος σχετικά με κινητήρες και επιδόσεις, αφού στόχος του είναι το design. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι οι επόμενες Μ3 και Μ4 θα εφοδιάζονται με ένα εξακύλινδρο σε σειρά twin-turbo σύνολο 3 λίτρων, ισχύος 473 ίππων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!