NEA

Το Mini της David Brown κοστίζει έως 120.000 ευρώ!

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που παρουσίασε η σπεσιαλίστας εταιρία David Brown με αφορμή τα 60 χρόνια του Mini.

Η David Brown έχει γίνει γνωστή για τα αναπαλαιωμένα και εκμοντερνισμένα σχήματα που δίνει σε κλασικά αυτοκίνητα, όπως στο αρχέτυπο Mini με την ετικέτα «Remastered». To συγκεκριμένο Mini που παρουσίασε στην Φρανκφούρτη έχει την ονομασία «Oselli Edition» και θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 κομμάτια με δύο ή τέσσερις θέσεις.

Τον κινητήρα έχει αναβαθμίσει η εταιρία Oselli που έχει ανεβάσει την χωρητικότητα στα 1.420 κ.εκ. με την ισχύ να ξεπερνά τους 111 ίππους. Υπάρχει κιβώτιο 5 σχέσεων, ειδικά αμορτισέρ της Spax, πιο μεγάλα είναι τα φρένα, ενώ οι ζάντες είναι στις 13 ίντσες. Τα χρώματα που μπορεί να επιλέξει ο αγοραστής είναι λευκό ή γκρι με racing κόκκινες, πράσινες ή μπλε λωρίδες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μοναδικότητα του πράγματος οδηγούν την εταιρία να κοστολογεί το συγκεκριμένο Mini στο απίστευτο ποσό των 109.000 ευρώ για την διθέσια έκδοση και των 120.000 ευρώ για την τετραθέσια. Τώρα, ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για να αγοράσει ένα τέτοιο Mini, προφανώς μόνο ένας Βρετανός (από τους 60;) θα μπορούσε να δώσει την απάντηση…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!