ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Σαν Μαρίνο: ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στην 6η θέση

Ο 11ος γύρος του εφετινού MotoGP, το Grand Prix του Σαν Μαρίνο, διεξήχθη στην ιδιαίτερα ολισθηρή – μετά από μάλλον ατυχή ανακατασκευή – πίστα του Μιζάνο.

Το ολισθηρό οδόστρωμα δεν επέτρεψε στους Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών τους και να πετύχουν κάποιο καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, με τους δύο Ιταλούς να τερματίζουν στην 6η και 10η θέση αντίστοιχα.

Ο Ντόβι ξεκίνησε από τη 2η σειρά και προσπερνώντας τον Εσπαργκαρό στον 9ο γύρο έδωσε μία άτυπη μάχη για την 4η θέση, με τους Ρόσι και Μορμπιντέλι, περιοριζόμενος όμως τελικά στην 6η θέση. Ο Πετρούτσι ξεκίνησε από την 6η σειρά και μετά από διαδοχικές προσπεράσεις κατάφερε να τερματίσει τελικά στη 10η θέση.

Με τρεις μόλις αγώνες να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος αναβατών με 182 βαθμούς (προηγείται ο Μάρκεθ με 275), ενώ ο Πετρούτσι ανέβηκε πάλι στην 3η θέση με 151. Η Ducati παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Επόμενος αγώνας το Grand Prix της Αραγονίας, στην Ισπανία, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button