NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η πρώτη ηλεκτρική Bugatti στοιχίζει από 30.000 ευρώ!

Παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 110ης επετείου της εταιρίας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες!

Όπως θα αντιληφθήκατε πρόκειται για ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ωστόσο όμοιο του δεν υπάρχει. Και αυτό επειδή βασίζεται σχεδιαστικά στην αγωνιστική Type 35 Lyon Grand Prix του 1924. Το ταμπλό είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, με ρετρό όργανα της Bugatti, υπάρχει κλασική κόρνα, καθρέπτης οπισθοπορείας, χειρόφρενο και ένα τηλεχειριστήριο για να κλείνει το αυτοκίνητο όταν ο πιτσιρικάς απομακρυνθεί πολύ.

Φυσικά το Baby II, όπως ονομάζεται, είναι ηλεκτρικό και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: την παιδική με ισχύ 1 kW και μέγιστη ταχύτητα έως 20 χλμ./ώρα, καθώς και μία μεγαλύτερη 4 kW με ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα, με την οποία μπορούν να παίξουν και ενήλικες. Σχετικά με τις μπαταρίες υπάρχουν δύο αφαιρούμενες. Η στάνταρ των 1,4 kWh και μία μεγαλύτερη των 2,8 kWh για μακρύτερες διαδρομές έως περίπου 30 χιλιόμετρα.

Διαθέσιμες είναι τρεις εκδόσεις, με πλαστικό αμάξωμα, με κάρμπον Vitesse ή χειροποίητο αλουμινένιο Pur Sang. Αξιοσημείωτη είναι η πιστότητα των λεπτομερειών στα κλασικά όργανα, στις όμορφες ζάντες εκείνης της εποχής, στα κανονικά λάστιχα, στις αναρτήσεις, στο μηχανισμό τιμονιού κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!