NEA

Toyota Corolla Trek… με στιλ crossover!

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε μια περιπετειώδη εκδοχή της Corolla Touring Sports με την ονομασία Trek.

Ως μία εναλλακτική απέναντι στο Ford Focus Active ή στο Kia XCeed, η Toyota έρχεται να λανσάρει μία παραπλήσια έκδοση αμαξώματος, η οποία ξεχωρίζει από την crossover εμφάνιση με τα πλαστικά προστατευτικά, την ελαφρώς διαφορετική μάσκα, τις 17άρες ζάντες και φυσικά την αυξημένη κατά 2 εκατοστά απόσταση από το οδόστρωμα.

Η Toyota Corolla Trek θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων της “απλής” Corolla, δηλ. με τον βασικό 1.200άρη turbo και στις υβριδικές των 1,8 και 2,0 λίτρων. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές με την στάνταρ «ελεύθερη» οθόνη και τα σχετικά Trek λογότυπα μέσα-έξω.

H ονομασία Trek δεν είναι τυχαία αλλά προέρχεται από την συνεργασία της εταιρείας ποδηλάτων Trek. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας 16 συνολικά Corolla Trek υποστηρίζουν τις δραστηριότητες των Trek-Segafredo World Tour Teams στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!