ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

AUTOTEC EXPO 2019: Αυτή την Παρασκευή τα εγκαίνια της έκθεσης!

Την Παρασκευή θα ανοίξουν οι πύλες της πολυαναμενόμενης έκθεσης AUTOTEC EXPO 2019. Η μεγαλύτερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στο κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων στη χώρα μας θα λάβει χώρα από τις 27 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:00 από τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Παύλο Ραβάνη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και τον κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο, Πρόεδρο της Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.

Στην έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα νέα προϊόντα από τις ακόλουθες κατηγορίες εκθεμάτων: Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Εξοπλισμοί Συνεργείων – Βουλκανιζατέρ – Φανοβαφείων –Ηλεκτρολογείων, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Εργαλεία, Ελαστικά Ζάντες, Βελτιώσεις, Παρμπρίζ, Εξατμίσεις, Χρώματα, Συστήματα Βαφής, Αναλώσιμα, Πλυντήρια, Πλυστικά Μηχανήματα, Χημικά προϊόντα, Καθαριστικά προϊόντα, Εξοπλισμός πλυντηρίων αυτοκινήτου, Αξεσουάρ, Λογισμικά Η/Υ, Προγράμματα διαχείρισης, Τεχνικές εταιρίες, Επαγγελματική ένδυση, Συστήματα Ασφάλειας-Πυροπροστασίας-Πυρόσβεσης, Σύλλογοι, Κλαδικός Τύπος.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, με περισσότερα από 400 brands κι ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα ημερίδων και σεμιναρίων, αναμένεται να καταστεί και το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων.

Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών επισκεπτών της για εξειδικευμένη γνώση και καινοτόμες πρακτικές. Πρόκειται να αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επαγγελματίες που αναμένεται να την επισκεφτούν, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να κλείσουν συμφωνίες με αξιόπιστους συνεργάτες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button