NEA

Vans & Trucks Safety Weekend, 28-29/9 από τη Mercedes

Σε ένα διήμερο στην πίστα των Μεγάρων η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσιάζει στο κοινό τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων.

Για το σκοπό αυτό, οι άνθρωποι της εταιρίας θα πλαισιώνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς της Daimler, από τη Γερμανία. Όλοι μαζί θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν το σύγχρονο στόλο των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz δίνοντας έμφαση στα πρωτοπόρα συστήματα ασφαλείας που αυτά φέρουν. Όσο για το ασφαλές περιβάλλον της πίστας, αποτελεί το κατάλληλο πεδίο για τέτοιου είδους παρουσιάσεις και δοκιμές.

Πέραν αυτών, έχουν προγραμματιστεί μικρά σεμινάρια –Let’s Talk Workshops– όπου εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Mercedes-Benz θα αναλύουν τον τρόπο λειτουργίας και την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτά τα συστήματα. Αντίστοιχα θα υπάρχουν και σύμβουλοι πωλήσεων, όλων των κατηγοριών, ώστε να λύνουν τυχόν απορίες και να προτείνουν τα κατάλληλα εργαλεία σε κάθε επαγγελματία, είτε μιλάμε για καινούρια οχήματα, είτε για μεταχειρισμένα από το TruckStore, είτε για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες After-Sales.

Συνολικά, στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων θα βρίσκονται όλα τα «αστέρια» της εταιρίας. Από ελαφρά επαγγελματικά όπως το Citan, έως τα βαρύτερα οχήματα όπως το Arocs. Συμπεριλαμβανομένου του Edition 1, συλλεκτικής έκδοσης του νέου Actros, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 400 οχημάτων, του Sprinter, της X-Class, του Vito, του Atego, του Actros και του Fuso Canter. Ξεχωριστή θέση εδώ θα έχει το eVito, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό van της Mercedes-Benz, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέροντας και δυνατότητα test drive.

H εκδήλωση Vans & Trucks Safety Weekend απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς, στελέχη εταιριών και άλλους ενδιαφερόμενους. Οι πύλες της θα παραμείνουν ανοικτές από τις 28 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, στην πίστα των Μεγάρων και ώρες από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.mercedes-benz.gr/safetyweekend.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!