NEA

Νέα σπορ έκδοση ετοιμάζει η Jaguar για την i-Pace

Με στόχο να τονώσει τις πεσμένες πωλήσεις του ηλεκτρικού της SUV η Jaguar εξετάζει μια σπορ έκδοση με τα σήματα της SVO.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος του όλου πρότζεκτ, o Μichael van der Sande, δήλωσε ότι η παρουσίαση ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι θέμα του αν θα γίνει αλλά πότε θα βγει στην παραγωγή. Και αυτό διότι παρά την τεχνογνωσία που υπάρχει από την συμμετοχή σε αγώνες, οι μπαταρίες παραμένουν ένα πρόβλημα, καθώς η οδήγηση σε δρόμο χρειάζεται μία διαφορετική διαχείριση από αυτή που γίνεται στις πίστες.

Εδώ να πούμε πως η Jaguar διοργανώνει το i-Pace eTrophy που διεξάγεται μαζί με τα Grand Prix της Formula E και έχει αναπτύξει μια σημαντική εμπειρία. Τα αγωνιστικά στο e-Trophy διατηρούν την ηλεκτρική διάταξη του κανονικού αυτοκινήτου στο πλαίσιο του ενιαίου.

Ωστόσο, μια έκδοση i-Pace SVR μπορεί να εμφανισθεί ισχυρότερη και ταχύτερη (με 0-100 κάτω από τα 4,8 δλ. και τελική άνω των 200 χλμ./ώρα), αλλά υπάρχει θέμα με την εξάντληση και την αξιοπιστία της μπαταρίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!