NEA

Το Bollinger B1 έχει 625 άλογα και 0 ρύπους

Με εμφάνιση αλά παλιού Land Rover Defender η αμερικάνικη start-up Bollinger παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο.

Το Bollinger B1 εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, έχει συνολική ισχύ 623 ίππους και ροπή 906 Nm, τα 0-96 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 4,5’’ με τελική στα 160 χλμ./ώρα. Η μπαταρία 120 kWh προσφέρει ηλεκτροκίνηση για 300+ χιλιόμετρα. Η απόσταση από το έδαφος είναι 38 εκατοστά, οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής 52 και 43 μοίρες αντίστοιχα, ενώ αυτή της ράμπας στις 30 μοίρες.

Η μπαταρία 120 kWh προσφέρει ηλεκτροκίνηση για 300+ χιλιόμετρα και με σούπερ ταχυφορτιστή CCS φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από μιάμιση ώρα. Η απόσταση του B1 από το έδαφος είναι 38 εκατοστά, οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής είναι 52 και 43 μοίρες αντίστοιχα, ενώ αυτή της ράμπας φτάνει τις 30 μοίρες.

Με τετραγωνισμένη σχεδίαση, «γυμνά» μέταλλα και εμφανή τις πόντες και τα πριτσίνια η Bollinger καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα με αυτό το ενδιαφέρον ηλεκτρικό SUV μήκους 4,35 μέτρων. Ανάμεσα στα αξιοσημείωτα είναι πως όλα τα παράθυρα, οι πόρτες και τα στοιχεία της οροφής, που μπορεί να είναι και από κρύσταλλο αφαιρούνται.

Χάρη στο άνοιγμα από άκρη σε άκρη υπάρχει η δυνατότητα φόρτωσης αντικειμένων μήκους όσο και το μήκος του αυτοκινήτου. Κάτι που είναι εφικτό χάρη στην ηλεκτρική διάταξη που διασφαλίζει και ανεξάρτητες θέσεις για τέσσερις συνολικά επιβάτες. Αν τα πίσω καθίσματα αφαιρεθούν η χωρητικότητα φτάνει τα 3.200 λίτρα, ενώ γενικά ο διάκοσμος είναι minimal.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!