NEA

Του χρόνου η παρουσίαση της Aston Martin Vantage Roadster

Η βρετανική εταιρία έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τις τελικής δοκιμές της νέας Vantage Roadster που θα παρουσιαστεί αρχές 2020.

Για όσους δεν δελεάζονται από την ανοιχτή Porsche 911 υπάρχει η εναλλακτική της ανοιχτής Vantage με τον V8 της Mercedes-AMG με τα 510 άλογα και τα 685 Nm ροπής. Λόγω των ενισχύσεων η Roadster θα είναι λίγο πιο βαριά από την κουπέ και ίσως λίγο πιο «αργή» από τα 3,5’’ για το 0-100 και την τελική των 315 χλμ./ώρα που έχει η τελευταία.

Από εκεί και πέρα την διαφορά από την κουπέ θα κάνει η μαλακή αναδιπλούμενη οροφή. Μένει να δούμε αν η εταιρία προχωρήσει στην κατασκευή έκδοσης AMR με πιο σπορ χαρακτηριστικά και περιορισμένο αριθμό μονάδων όπως κάνει με τα 200 κομμάτια που κατασκεύασε για την κουπέ.

Πάντως, οι Aston Martin εξακολουθούν να είναι από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που υπάρχουν, έστω και αν σε δυναμικά χαρακτηριστικά υπολείπονται των Porsche. Αξιοσημείωτο είναι πως του χρόνου θα παρουσιαστεί και η DBX, το πρώτο SUV της μάρκας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!