ΑΓΩΝΕΣ

Η Red Bull εκτιμά πως το 2020 η Honda θα φτάσει σε ισχύ τις Ferrari και Mercedes

Την εκτίμηση κάνει ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της εταιρίας Helmut Marko αναφέροντας πως η Honda θα κάνει τα μονοθέσια πολύ πιο ανταγωνιστικά.

Μέχρι τώρα η Red Bull έχει σημειώσει νίκες στα Grand Prix της Αυστρίας και της Γερμανίας με τον Max Verstappen. Ο οποίος του χρόνου θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο με τους ισχυρότερους V6 με μεγαλύτερη υβριδική εμπλοκή που ετοιμάζει η Honda.

Ο Marko ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ σίγουρος για τον επιλογή προμηθευτή κινητήρων: “Νομίζω ότι στην Honda κάνουν τα σωστά πράγματα και την σωστή δουλειά. Πιστεύουμε ότι στο επόμενο έτος δεν θα είμαστε τρίτοι”.

Ο Marko ακούγεται πολύ αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν αφού στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση περισσότερων GP σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην σχεδίαση και την αεροδυναμική των μονοθεσίων. “Είναι η τελευταία μας χρονιά όπου μπορούμε να κάνουμε τον Max τον νεότερο πρωταθλητή στη Formula 1, και πρέπει να το κάνουμε» είπε στο Autosport.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!