ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Peugeot eM01 FS PowerTube είναι ένα high-tech ηλεκτρικό mountain bike

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Peugeot παρουσιάστηκε στο Roc d’Azur της Γαλλίας και θα είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις από τις αρχές του 2020.

H ονομασία του eM01 FS PowerTube υποδηλώνει ότι πρόκειται για ηλεκτρικό, ότι ανήκει στην κορυφαία γκάμα της μάρκα, ότι έχει full suspension, και πως έχει την μπαταρία ενσωματωμένη στο πλαίσιο (e = electric, M = Mountain, 01 = high-end, FS = Full Suspension, PowerTube = battery integrated in frame).

Η μπαταρία των 625 Wh τροφοδοτεί ένα νέο ηλεκτροκινητήρα της Bosch των 75 Nm για άμεση επιτάχυνση. Πρακτικά παρέχει την δυνατότητα στον ποδηλάτη να μην έχει αντίσταση στο πεντάλ από τα 25 km/h και πάνω, ενώ η αυτονομία του αρκεί για 140 χιλιόμετρα.

Από εκεί και πέρα πρόκειται για ένα κορυφαίο ποδήλατο, με πανάλαφρο σκελετό και εξαιρετικά περιφερειακά (μεταξύ αυτών και την κορυφαία σειρά αναρτήσεων της Rockshox) ενώ εφοδιάζεται και με τροχούς 29 ιντσών για μεγαλύτερη απόδοση στο χώμα. Όσο για την τιμή, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το eM02 FS 27.5+ PowerTube XT11 διατίθεται από 5.199 ευρώ, οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιες εκτιμήσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!